In cazul serverelor folosite pentru hosting web sau cloud hosting procesoarele au o importanta deosebita, deoarece viteza de procesare este critica. O viteza de procesare mare va ofera atat o pozitionare mai buna dpdv SEO in Google cat si sansa de conversie ridicata a site-ului dvs.

Care sunt principalele caracteristici a procesoarelor Intel® Xeon® Gold?

Noile procesoare scalabile Intel® Xeon® Gold beneficiaza de suport pentru viteze mai mari in accesarea memoriei, o capacitate a memoriei îmbunatatită și scalabilitate cu patru sloturi precum si de accelerare bazata pe Inteligenta Artificiala (AI) . Procesoarele Intel® Xeon® Gold ofera îmbunatatiri semnificative în ceea ce privește performanta, fiabilitatea avansata și securitate îmbunatatita pentru hardware. Aceste procesoare sunt optimizate pentru a face fata solicitarilor dintr-un centru de date mainstream, utilizare in procese de calcul multi-cloud precum si sarcini de lucru pentru retele și stocare. Cu scalabilitate de până la patru sloturi, procesoarele Intel® Xeon® Gold sunt potrivite pentru o gamă extinsa de sarcini de procesare a datelor la viteze ridicate.

Într-o lume digitală în evoluție, tendințele tehnologice disruptive în afaceri, industrie, stiintă și divertisment au un impact tot mai mare asupra economiilor lumii. Succesul companiilor va depinde de abilitățile lor de a crea produse, servicii și experiențe îmbunătățite digital. Organizatiile mari se așteaptă sa isi crească cu 80%  veniturile lor digitale pana la finalul anului 2020.

Această transformare globala privind digitalizarea va creste rapid cerințele pentru procesare de date, retele rapide si stocare flexibile. Sarcinile de muncă viitoare vor necesita infrastructuri care să poată fi adaptate perfect pentru a sprijini reactia imediata la volume crescute de date pe intervale scurte (spike).

Sursa informatii: Intel® Xeon® Gold Processors