Securitatea datelor dumneavoastra este extrem de importanta pentru Skale Web Tech si de aceea folosim cele mai avansate solutii de securitate disponibile pentru serviciile de gazduire web. In acest articol va vom prezenta principalele avantaje ale suitei de securitate Imunify 360 de la Cloudlinux.

Care sunt principalele caracteristici ale solutiei de securitate Imunify 360?

Imunify360, dezvoltat de Cloudlinux, cel mai sigur sistem de operare pentru hosting, are o structura integrata si modulara care asigura o protectie avansata in timp real. Arhitectura sa de protectie pe mai multe nivele asigura o tintire precisa a atacurilor care au loc asupra sistemelor si astfel confera o aparare extrem de eficienta impotriva infectiilor cu mallware si virusi.

Principalele functii de securitate ale Imunify 360 sunt:

– Scanare anti-malware automata cu functie de curatare

– Web Application Firewall (WAF) avansat dotat cu Inteligenta Artificiala (Machine Learning)

– Detectarea si protejarea sistemelor impotriva accesarilor neautorizate

– Protectie proactiva a paginilor web scrise in PHP

– Management pentru gestionarea gaurilor de securitate a aplicatiilor (Software Patch Management)

– WebShield cu CAPTCHA integrat

 

Inteligenta Artificiala ajuta Imunify 360 sa ofere cea mai avansata protectie la nivel de server

Imunify360 blochează atacurile printr-o combinație de tehnologii: potrivirea semnăturilor, analiza comportamentului în timp real pentru blocarea programelor malware și imunitatea efectivelor bazate pe informații colectate de pe servere din întreaga lume.

Sistemul sofisticat de securitate al Imunify360 colectează și procesează constant o cantitate masivă de informații despre noi atacuri de pe servere din întreaga lume. Analizează traficul web care vă atinge serverele și scripturile aplicațiilor web și înțelege toate amenințările de securitate în timp real. Utilizează o tehnologie puternică AI pentru a-și actualiza în mod dinamic regulile și pentru a preveni atacurile rău intenționate care ar putea provoca daune. Utilizează tehnologia de învățare a mașinilor și algoritmi extinși, pe bază de semnătură, pentru a identifica tiparele de comportament anormal pentru a preveni rapid noi atacuri.
Proactive Defense ™ oprește chiar și programele malware pe care scanerele obisnuite nu le pot detecta!

Vulnerabilitățile software sunt exploatate și monetizate în mod constant. De fapt, numărul de noi programe malware Linux crește de trei ori pe an. Scanerele malware se concentrează pe scanarea și identificarea fișierelor infectate deja existente în sistemul dvs. Dar cum vă protejați împotriva noilor amenințări de securitate? Soluția este Apărarea Proactivă, o apărare fără precedent împotriva atacurilor cunoscute și necunoscute.

Protecția Proactivă protejează site-urile web care rulează PHP, cel mai comun limbaj de programare, împotriva atacurilor din prima zi in care acestea sunt lansate. Identifică atacurile asupra serverelor web Linux în timp real, apoi blochează automat execuțiile rău intenționate și cu latență zero. Proactive Defense folosește o metodă unică de identificare a riscurilor de securitate – analizează ceea ce fac scripturile mai degrabă decât ceea ce este de fapt în cod sau fișier.