Despre noi

La Skale Web găsești soluții scalabile, am creat această companie din pasiunea pentru tehnologie.

 • Punem accentul pe tehnologie și inovație

 • Soluțiile oferite de noi sunt scalabile

 • Suport dedicat oferit de o echipa certificata cPanel la nivel de administrator

 • Am dezvoltat sisteme de parteneriat pentru developeri

 • Oferte speciale pentru hosting si domenii

Știm cât de important este suportul tehnic, echipa de suport Skale Web are experiență in hosting și este pregătită să te ajute.

Dezvoltată de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în hosting, cloud, devops și programare, Skale Web îmbină cele mai noi configurații hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold și stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: LiteSpeed, CloudLinux și cPanel plus două tipuri de backup stocate în locații diferite, cPanel Backup și Jet Backup. Suportul tehnic dedicat este oferit pe 5 canale: tikete, telefon, chat, tutoriale disponibile în contul de client și articole de specialitate pe blog. Echipa noastră tehnică cu experiență în hosting vă va asista în utilizarea serviciilor precum și la mutarea site-ului la noi.

Ne asigurăm că site-ul tău este rapid

Soluția LiteSpeed Cache se integrează nativ cu serverul web iar siturile sunt livrate la o viteză incredibilă. Disponibil pentru WordPress & WooCommerce, PrestaShop, OpenCart, Laravel și altele.

Caracteristici
 • Sistem Dual de Backup.
 • Actualizări Regulate de Securitate
 • Scanare Malware și Rapoarte
 • Tutoriale și Articole Tehnice
LS Cache și WordPress
 • Server-Level Full-Page Cache
 • Image Optimization & CDN
 • CSS/JS/HTML Minification
 • Database Optimization

ÎNTREBĂRI HOSTING ȘI DOMENII

Sigur! Pentru că vrei să ai cel mai rapid site pe WordPress, avem cea mai rapidă soluție de cache la nivel de server, LiteSpeed Cache for WordPress. Află mai multe de la echipa noastră tehnică.

Da, viteza și puterea de procesare sunt esențiale! Folosim doar servere noi Supermicro performante, dotate cu procesoare scalabile Intel® Xeon® Gold, construite special pentru utilizare în DataCenter și Cloud Computing. În plus folosim medii de stocare Samsung SSD de mare viteză și redundanță.

Da! Pentru că siguranța datelor este importantă, utilizăm sistemul cPanel de backup cu mai multe puncte de restaurare integrală a contului cât și JetBackup cu posibilitate de restaurare la nivel de fișier. Toate punctele de restaurare sunt disponibile în contul tău cPanel și sunt stocate în locații diferite pentru redundanță crescută.

Absolut! Pentru că timpul e important pentru tine, comenzile noi achitate cu cardul online sunt activate automat și factura fiscală este trimisă pe email imediat ce plata este confirmată. Te rugăm să te asiguri ca ai completat toate datele comenzii corect inclusiv numele domeniului, deoarece în cazul unor neconcordanțe procesarea automata nu este posibilă iar domeniile înregistrate nu se pot schimba.

Da, pentru că vrem să beneficiezi de cea mai bună tehnologie! Echipa noastră certificata cPanel la nivel de administrator te asistă în mod gratuit pentru transferul contului tău pe noul pachet de hosting dacă ai cPanel cu opțiunea Full Backup activă. În plus te putem ajuta in migrarea domeniilor Adăugate / Addon în cont cPanel, transfer de WordPress sau transfer căsuțe email IMAP. vezi detalii

Te putem ajuta chiar dacă nu ai cPanel, contactează echipa noastră pentru a evalua posibilitatea mutării paginii tale pe serverele noastre.

Dacă îți transferi situl la SkaleWeb îți oferim o reducere din comanda ta de hosting egală cu plata în avans și neutilizată de la fosta firmă de hosting.

Da, poți comanda relaxat! Pentru orice pachet nou de hosting îți oferim posibilitatea de a renunța în 30 de zile fără nici un cost. În plus, pentru pachetele de hosting achitate în avans, dacă decizi să renunți la servicii, iți returnăm la cerere, lunile întregi achitate în avans și neutilizate. Pentru mai multe detalii te rugăm să consulți condițiile garanției de retur în 30 de zile.

Intel® Xeon® Gold Processors

CloudLinux
cPanel
LiteSpeed WebServer
JetBackup
Samsung SSD