Contract Program Afiliere

Art. 1. Programul de afiliere este destinat doar pentru persoane juridice (firme, pfa, etc…). Acesta are ca scop parteneriatul pentru promovarea serviciilor oferite de Skale Web Tech SRL prin oferirea unui comision din incasarile realizate de la clientii recomandati de partenerii afiliati.

Art. 2. Acest contract contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor de parteneriat prin afiliere oferite de Skale Web tech SRL. Inscrierea in acest program presupune citirea si acceptarea termenilor acestui contract.

Art.3. Servciile pentru acre se acorda comision de afiliat sunt gazduirea web si certificatele SSL. Domeniile si restul serviciilor nu sunt incluse in programul de afiliere. Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre Skale Web Tech a unei plati valide a facturii proforme generate pentru serviciile de gazduire web. Pentru transparenta veti avea access la numarul facturii proforma in cauza.
In cazul in care plata nu este inregistrata corect comisionul nu va fi alocat.
Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de returnare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.
Comisionul continu este calculat ca si procent din valoarea fara TVA platita efectiv de client si se aorda in functie de tipul sau o singura data sau recurent pe toata perioada contractuala a serviciului respectiv. Valoarea de calcul include reducerile acordate prin diverse promotii sau reduceri.
Exemplu de calcul: perioada plata x (pretul lunar x 0.05).

Comisionul acordat o singura data se va calcula ca atare, in functie de tipul acestuia. Toate sumele baza de calcul sunt considerate fara TVA. Datorita garantiei de retur de 30 de zile acordata pentru serviciile de hosting perioada de calificare pentru comisioane este de 35 de zile.

Suma minima de retragere a comisionului este de 50 de euro.

Art. 4. Skale Web Tech SRL va pune la dispozitie materiale de promovare care sa va ajute in activitatea de promovare a serviciilor noastre. Toate materialele furnizate de Skale Web Tech Srl vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui partener contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor. Este interzisa afisarea materialelor Skale Web Tech Srl pe situri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: Incalcarea unui drept de autor, Materiale protejate de marca, Amenintari, Abuz, Hartuire, Continut pentru adulti, Pornografie, Continut sexual sau obscen, Activitati ilegale Hacking, Cracking, Warez.

Art. 5. Skale Web Tech Srl are toleranta zero pentru SPAM (emailuri nesolicitate)! Trimiterea de mesaje e-mail cu caracter publicitar de promovare a serviciilor oferite de Skale Web Tech este strict interzisa. Daca suspiciunea de SPAM se dovedeste a fi reala, conturile membrilor care incalca aceasta regula, vor fi inchise imediat, fara nici o notificare si fara efectuarea platilor.

Art.6. Sunteti raspunzatori de pastrarea in siguranta a informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea oricarei informatii accesibile ca urmare a inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Skale Web Tech SRL poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati fara nici o notificare prealabila, daca considera ca incalcati oricare din prevederile prezentate in acest contract, urmand sa fiti notificat in acest sens.

Art.7. Skale Web Tech Srl nu va divulga unor terte parti datele dumneavoastra personale furnizate la inscriere sau modificate ulterior fara consimtamantul dumneavoastra expres, cu exceptia cazurilor prevazute de legea in vigoare.