Garantia de retur in 30 de zile pentru hosting shared

Skale Web Tech SRL ofera posibilitatea de retur in 30 de zile pentru serviciile de gazduire web shared comandate de clientii sai!Dreptul de retragere este garantat consumatorilor in baza OUG 34/2014Clientii au dreptul la rambursul sumei platite pentru serviciile de gazduire web in termen de 30 zile calendaristice (extins de la cele 14 zile calendaristice prevazute  in OUG 34/2014) de la achitarea pachetului de gazduire, fara a preciza motivele. Clientii  ce doresc rambursul platii pentru serviciile de gazduire trebuie sa solicite printr-o declaratie neechivoca acest lucru printr-un email catre Skale Web Tech SRL. Cererea trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, confirmarea ca toate datele de pe server au fost salvate, optional motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare operatiunii de retur.In cazul in care clientul a achizitionat si un domeniu impreuna cu pachetul de hosting si acesta a beneficiat de o oferta promotionala de reducere pentru domeniu, din suma totala achitata se va scadea valoarea intreaga a domeniului (la pretul de inregistrare fara reducere). Domeniul va ramane in proprietatea clientului pana la expirare, in functie de conditiile de inregistrare specifice fiecarei extensii de domenii.

Din suma returnata se scad Comisioanele Bancare si cele pentru Procesarea Platii cu Cardul (daca este cazul). Plata sumei returnate minus comisioane va fi facuta in maxim 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.Clientul trebuie sa salveze toate datele din contul de gazduire web inainte de a efectua cererea de ramburs. Din cPanel se poate genera si descarca o arhiva ce cuprinde toate datele din cont in mod automat.Plata pentru inregistrarea domeniilor nu poate fi returnata din momentul in care domeniul a fost inregistrat, acesta intra in proprietatea clientului pana la expirarea termenului de inregistrare.Nu fac obiectul garantiei de de returnare urmatoarele: inregistrarea domeniilor, certificate de securitate, licente, VPS-uri sau servere dedicate, orice alte servicii sau produse care sunt individualizate la solicitarea clientului (inregistrare domeniu, activare pe baza de IP in afara serviciilor de hosting shared, alocare pe un anumit domeniu a unei licente) conform regementarilor OUG 34/2014, Art 16, aliniat C, privind furnizarea de produse sau servicii personalizate.

Skale Web Tech SRL ofera ramburs extins pentru hosting shared pe toata durata contractului!
Skale Web Tech SRL ofera clientilor optiunea extinsa de ramburs pe toata durata furnizarii serviciilor de gazduire web in cazul platii serviciului in avans. Perioada neutilizata a serviciilor de gazduire web va fi returnata pentru lunile intregi ramase nefolosite, fara a calcula lunile oferite in mod gratuit si ofertele speciale.Conturile de gazduire web platite in avans au dreptul la ramburs in cazul renuntarii la serviciile Skale Web Tech SRL pentru lunile platite si neutilizate, la calcularea sumei pentru ramburs se calculeaza doar lunile intregi, prima luna luata in considerare va fi urmatoarea celei in care s-a primit notificarea de renuntare la serviciile de gazduire web din partea clientului. Suma totala rambursata va fi egala cu suma totala platita de catre client pentru pachetul de gazduire web din care se scade suma pentru inregistrarea de domenii, licente, gratuitati si suma pentru fiecare luna in care Skale Web Tech SRL a furnizat serviciile clientului, fara aplicarea reducerilor lunare acordate pentru plata in avans. Din suma returnata se scad Comisioanele Bancare si cele pentru Procesarea Platii cu Cardul (daca este cazul). Plata sumei returnate minus comisioane va fi facuta in cel mai scurt timp posibil de la data primirii cererii de rambursare.

Plata pentru inregistrarea domeniilor, licente, reduceri sau alte gratuitati nu este rambursabila. In cazul solicitarii de ramburs pentru pachetele de gazduire web pretul domeniului, licentelor, reducerilor sau gratuitatile vor fi deduse din suma totala. Aceasta regula se aplica si pentru clientii care au primit domeniul gratuit, o licenta, reducere sau gratuitate in urma unei oferte promotionale.Plata pentru inregistrarea domeniilor nu poate fi returnata din momentul in care domeniul a fost inregistrat, domeniul intra in proprietatea clientului pana la expirarea termenului de inregistrare.Deoarece serviciile speciale cum sunt Servere VPS sau Dedicate au un cost mare de punere in functiune plata nu poate fi rambursata, serverele vor ramane in functiune pana la expirarea termenului.